Usměvavý moderátor ČT smutní: Covid udeřil v jeho rodině!

Vojtěch Bernatský

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. února 2021 9:31

Vojtěcha Bernatského znají diváci jako usměvavého moderátora, v těchto dnech u něj ale převládají jiné emoce. Jak prozradil na sociální síti, přímo v jeho rodině udeřil koronavirus.

Moderátora Branek, bodů, vteřin Vojtěcha Bernatského v tomto týdnu zasáhla smrt Oty Černého (†77), to však ještě netušil, že přijde i o blízkého člověka přímo z vlastní rodiny. V pátek se o tom rozepsal na instagramový profil.

„Po velkém boji s covidem odešel úžasný brácha mojí maminky a náš skvělý strejda Jenda,“ uvedl redaktor na sociální síti. Strýček pro něj odjakživa byl jedním z největších a nejsilnějších chlapů, jaké znal.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Vojtěch Bernatský (@vovo75)

Podle Bernatského netrpěl žádnými zdravotními potížemi. „Zocelený voják a bodrý Moravák, nejlepší kuchař široko daleko. Byl naprosto zdravý a v plné síle. Nechci takhle přicházet o rodinu. To není fér. Je mi to tak moc líto, mami,“ napsal.

„Ještě před čtrnácti dny se chystal na jaro a plánoval, co všechno zase vylepší a vypěstuje na zahrádce u svojí chalupy. Dodržoval všechna pravidla a byl opatrný. Ještě před čtrnácti dny uvařil svojí pověstnou zelňačku. Další už bohužel neuvaří,“ dodal.

Témata: Vojtěch Bernatský