Dominika Gottová pláchla do Finska! Maminku nechala napospas covidu?

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. února 2021 15:30

Je to tady! Po měsících spekulací jim dala Dominika Gottová za pravdu, když odjela do Finska, kde otevře staronovou životní kapitolu. Co ale bude s nemocnou maminkou, která se v těchto dnech nakazila koronavirem?

Dominika Gottová se koncem roku 2019 vrátila do Česka, její slavný tatínek, který si to přál, se toho už nedožil. Stejně tak chyběl u toho, když v tomto týdnu rodnou zemi opět vyměnila za zahraničí.

Podle informací webu ahaonline.cz nejstarší dcera slavného zpěváka v úterý odcestovala do Helsinek, kde s manželem Timem Tolkkim převezmou sociální byt, v němž zkusí žít opět jako spořádaný pár.

Gottová tak opustila svou pětaosmdesátiletou maminku Antonii ve chvíli, kdy ta svádí boj s koronavirovou infekcí. Dle nejnovějších informací už se jí alespoň částečně ulevilo. Dcera přitom propadala zoufalství.

Dokazovala to nedávná výzva adresovaná premiérovi Andreji Babišovi (ANO), o které vás stars24.cz informoval. Politikovi si postěžovala na nedostatek vakcín, který zapříčinil, že se její maminka nedočkala druhé dávky.

Témata: Dominika Gottová