Vladimír Polívka se vrátil ke svému napadení: Byla to nafouklá bublina!

Vladimír Polívka

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. února 2021 16:55

Herec Vladimír Polívka (31) se vrátil k loňskému incidentu, kdy při přepadení v Praze utrpěl otřes mozku. Podle něj média celou věc příliš nafoukla!

Vladimír Polívka, který pochází ze slavné herecké rodiny, se v rozhovoru pro pořad Mixxxer Live na ÓČKU promluvil o útoku, při kterém byl okraden a dokonce byl zraněn na hlavě!

Sám teď situaci z loňského léta, o které se mluvilo jako o brutálním napadení, poněkud zlehčuje. A to i přesto, že utrpěl otřes mozku a dokonce byl prý chvíli v bezvědomí. Navíc přišel o doklady, peníze či platební kartu.

Sám Polívka teď ale říká, že nešlo o nic tak vážného. „Byla to nafouklá bublina. Podle policistů se toto děje na Praze 1 několikrát denně s tím, že občas jsou u toho i horší fyzická zranění jako pobodání a podobně,“ vysvětlil na Óčku.

„Nechci rozhodně nikoho strašit. Ale chci tím říct, že jsou mnohem závažnější věci, než že já dostanu od někoho facku, spadnu a praštím se přitom do hlavy,“ dodal mladý herec.

Podle dostupných informací nedošlo ke zjištění skutečností, které by vedly k zahájení trestního stíhání konkrétní osoby, tedy pachatele a celá případ tak byl odložen. 

Témata: Vladimír Polívka