Libor Bouček se konečně dočkal: První potomek ve 40 letech!

Libor Bouček a jeho žena Gabriela. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. února 2021 10:22

Libor Bouček se ve 40 letech konečně dočkal. S manželkou Gabrielou v tomto týdnu přivítali na světě syna, pár dní se ale tohle tajemství nechávali pro sebe. Dnes ráno pak vyšli s pravdou ven.

Libor Bouček a jeho žena Gabriela před necelým měsícem oznámili, že se těší na prvního společného potomka. Jeho chvíle přišla v úterý ve večerních hodinách.

„Naše jaro začalo 16. února sedm minut před desátou večer. Viděl jsem to. Intenzitu těch okamžiků plně nikdy nevystihnu. Ale bez nadsázky probudí se v člověku nový rozměr lásky. K mojí ženě. K životu. A hlavně k němu. Syn. Prvorozený. Pokračovatel,“ popsal. 

Hrdý tatínek si hned začal představovat, jak chlapec bude chytat za Spartu. To je ale daleká budoucnost. „Zatím spí a jí a občas propukne v pláč, který celé oddělení pozná okamžitě. Vše má před sebou a my budeme přihlížet a podporovat a cizelovat rodičovství,“ svěřil se. 

Moderátor uvedl, že chlapec i jeho maminka jsou zdraví. „Nikdy v životě jsem nebyl tak šťastný jako teď. A ty milý Alberte, vítej v tomto světě. Táta,“ prozradil Bouček na závěr příspěvku, jaké jméno rodiče vybrali.

Témata: Libor Bouček Gabriela Bendová