Daniel Landa: Nedal se otrávit! Za tohle bude bojovat do posledního dechu!

Daniel Landa na demonstraci proti opatřením. (10.1.2021) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. února 2021 8:33

Daniel Landa patří k prominentním kritikům vládního postupu v boji s koronavirovou pandemií. Zpěvák se nedal otrávit zrušením plánovaného setkání s premiérem Andrejem Babišem (ANO) a zveřejnil své požadavky

Daniel Landa totiž na svém facebookovém profilu zveřejnil vlastní desatero doporučení pro návrat z covidové krize. V prvním bodě chce soustředit zdravotní péči i očkování na ohrožené skupiny stanovené odborníky.

Radí také dodržovat preventivní opatření v podobě nošení roušek v rizikových prostorech nebo dodržování rozestupů a užívat vitamíny. Lidé by dle něj měli zvýšit podíl přirozeného pohybu venku bez roušky pro zvýšení imunity.

Landa rovněž navrhuje uvolnit prezenční výuku na školách či otevřít lyžařská střediska, obchody, služby, restaurace, ubytovací zařízení nebo divadla a kina, vždy však za dodržení určitých podmínek.

„Tohle je náš Grál. Za to bude třeba bojovat do posledního dechu. Jsme připravení na obhajobu na nejvyšší úrovni. Před občany i všemi politiky. Teď už to bude hlavně o vás. Moc jste vy a tohle je odborné řešení,“ vzkázal fanouškům.

Témata: Daniel Landa