Dana Batulková promluvila o Prachařovi: Jakub se po rozvodu nastěhoval ke mně!

Jakub Prachař trávil Vánoce s rodinou

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. února 2021 21:41

Od rozvodu Agáty Hanychové (35) a Jakuba Prachaře (37) uplynula už nějaká doba. Dana Batulková (62) prozradila, že se její syn nastěhoval k ní. A protože v domě teď žije i Mariana Prachařová (26), má herečka doma obě děti!

Kraus si na svůj známý červený gauč pozval herečku Danu Batulkovou a její dceru Marianu Prachařovou. Řeč přišla i na to, jak to u nich chodí teď v karanténě. Batulková prozradila, že žije na okraji Prahy, kde to už ona sama považuje spíše za venkov, zatímco její dcera žije přímo v Praze. A tak Mariana využívá možnosti trávit čas na její zahradě.

„I bratr je zpátky doma,“ práskla na Jakuba Prachaře jeho sestra. Zdá se tedy, že se hudebník a herec po rozvodu vrátil do rodného hnízda. Jejich matka to jen se smíchem potvrdila. „Všichni jsou zpátky doma,“ notovaly si obě dvě. „Děti nemají moc do čeho píchnout, tak jsou u mě,“ pokračovala Batulková.

Krause proto zajímalo, zda se sourozenci dobře snášejí a zda mezi nimi neexistují nějaké třenice. „Jak jsme s bráchou o jedenáct let, tak jsme takhle sourozenecky spolu nikdy nebydleli, teď máme ty pokojíčky, konečně na starý kolena...“ popisovala se smíchem Mariana.

Podle Batulkové mezi nimi teprve teď dochází ke sourozeneckému sbližování. „Oni se někdy hádají a na to nejsem zvyklá, protože oni spolu nebyli nikdy takhle pohromadě. Když se narodila, Kuba odcházel z domova, takže jsem z toho strašně nervózní,“ přiznala matka Jakuba a Mariany, která kromě syna adoptovala i jeho pejska.

Témata: Dana Batulková Mari Prachařová Jakub Prachař