Dagmar Havlová šokuje vzpomínkami na dětství: Rvačky a klučičí přezdívka!

Dagmar Havlová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. února 2021 12:12

Dagmar Havlová na sociálních sítích často vzpomíná na minulost, někdy i na tu dost dávnou. V tomto týdnu zaskočila příznivce vzpomínkou na dětství, kdy se podle svých slov moc neprojevovala jako dívka.

Dagmar Havlovou všichni znají jako galantní dámu, která mnoho let stála po boku prezidenta republiky. Ve středu se ale na instagramovém profilu pochlubila snímkem a zajímavým příběhem z dětství.

Nejprve na základě fotky konstatovala, že oblibu v rolácích má odmala. „Tady mi bylo devět let. Vlasy mi ostříhala sestra, a ve škole jsem si za to vysloužila přezdívku ‚Vrabčák Vojta‘,“ svěřila se herečka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dagmar Havlová (@dagmarhavlova_official)

Dodnes prý neví, proč se jí přezdívalo zrovna Vojta, ale bezpochyby sehrál roli účes a nejspíš i její chování. „Jen vím, že jsem se od té doby rvala, prala a vůbec jsem se neprojevovala jako holčička,“ uvedla.

„Myslela jsem, že se to změnilo, ale víte čím jsem si dnes udělala radost? Koupila jsem si pájku! Ano, pájku a cín. Budu pájet, slepovat a tvořit. Těším se jak malej kluk,“ svěřila se Havlová.

Témata: Dagmar Havlová