Dominika Gottová: Nelehký úděl zpěvákovy dcery! Jak pomohl Štaidl?

Karel Gott s dcerami 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. února 2021 9:40

Dominika Gottová to v úvodu svého života neměla jednoduché, protože slavný tatínek se k ní zprvu zrovna nehlásil. Zasáhnout tak musel nedávno zesnulý Ladislav Štaidl. Co tenkrát zařídil?

Když koncem ledna zemřel Ladislav Štaidl (†75), smutnila také Dominika Gottová. Možná totiž věděla, co se dělo, když přišla na svět. Skladatel a kapelník tehdy sehrál klíčovou roli, jak na to upozornil magazín Plus 7 dní.

Když byl o narození dcery informován Karel Gott (†80), který o její existenci prvních pár týdnů nevěděl, nechal se slyšet, že se k otcovství nepřizná. Do věci se tak musel vložit právě Štaidl.

Konkrétně to byla jeho rodinná právnička, která svolila k tomu, že se pokusí ošemetnou situaci vyřešit. Naléhání se vyplatilo, kolonka pro otce v rodném listě dcery zůstala nevyplněna.

V přítomnosti právničky se nakonec na Dominiku podívat také sám Gott. Přišel prý s harmonogramem výživného na dceru, který vypracovala právě ona právnička tak, že z něj nebylo zřejmé, kdo je plátcem peněz. O tom, že má zpěvák dceru, se veřejnost dozvěděla až v jejích devíti letech.

Témata: Dominika Gottová Ladislav Štaidl