Narozeninová oslava Jaromíra Jágra: Všichni čekali striptérku! Místo ní přišel...

Jaromír Jágr a Dominika Branišová 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. února 2021 12:12

Jaromír Jágr oslavil 15. února už 49. narozeniny. Při té příležitosti se na svém instagramu vůbec poprvé pochlubil svou novou partnerkou – modelkou Dominikou Branišovou (27).

Hokejista Jaromír Jágr už za rok oslaví půlstoletí, přesto se zdá, jako by snad ani nestárl! Pořád se prohání po ledě - ještě v minulé sezóně válel v nejvyšší tuzemské soutěži v dresu mateřského Kladna. V 48 letech nasbíral v 38 utkáních o devět kanadských bodů méně za 15 gólů a 14 přihrávek.

Možná za to mohou i jeho partnerky, které jsou výrazně mladší! Nejinak je tomu u jeho poslední přítelkyně – modelky Dominiky Branišové. Pár se dal dohromady už loni, svůj vztah přestali tajit v létě, když je novináři přistihli na dovolené ve Špindlu.

Teprve teď ovšem hokejista poprvé ukázal svou lásku na svém instagramovém profilu! Tam totiž zveřejnil několik snímků ze své narozeninové oslavy. Prozradil také, jaké překvapení si na něj jeho blízcí připravili!

„Děkuji za přání, děkuji za malé party a děkuji za překvapení. Nebyla to striptérka, jak všichni čekali, ale byl to kvantový fyzik profesor Jan Rak. A místo krásy ženských prsou jsme si povídali o kráse vesmíru,“ směje se Jágr, který se s vědcem samozřejmě také vyfotil.

Témata: Jaromír Jágr Dominika Branišová