Někdejší misska Veronika Kašáková porodila: Chlapeček dostal krásné jméno!

Veronika Kašáková porodila! 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. února 2021 12:10

Modelka Veronika Kašáková porodila! Chlapeček si dával poněkud na čas a při narození tak měl přes čtyři kilogramy!

Veronika Kašáková se na sociálních sítích pochlubila, že porodila! „Ahoj světe, internete. Konečně jsem tu mezi vámi, narodil jsem se 16.2 2021,“ napsala ke snímku přímo z porodního sálu. Na fotce samozřejmě nechybí ani pyšný tatínek Milan Sovadina.

Chlapeček dostal jméno Matyáš. „Těšil jsem se na vás, dával jsem si malinko na čas, pekl jsem se do krásy, abych se mamince a tatínkovi líbil. Maminka vytlačila 4,210kg a 53 cm obrovské lásky. Je statečná a táta se mi taky moc líbí. Tak já jdu chrnět, byla to fuška,“ vzkázal všem ústy Kašákové chlapeček.

Šťastné mamince obratem gratulovala řada celebrit. „Přesně o měsíc, Verunko. Tak přeci jen budeme mít další společné čísílko. Gratulace obrovská! Odpočívejte, užívejte a hlavně zdravíčko,“ vzkázala jí bývalá misska Lucie Kovandová, které se před měsícem narodil synek Tomáš.

S gratulací se připojily také Jitka Boho, Veronika Lálová, Alice Bendová, Martina Pártlová, Veronika Arichteva, Alena Šeredová, Veronika Kopřivová nebo Hana Mašlíková.

Veronika Kašáková se proslavila jako „misska z děcáku“. Od 4 let vyrůstala v dětském domově ve Vysoké Peci u Chomutova s bratrem Karlem. Své zkušenosti pak zúročila, když založila nadaci zaměřenou právě na děti z dětských domovů. V roce 2015 dostala ocenění v kategorii dobrý skutek v anketě Osobnost roku Ústeckého kraje.

Témata: Veronika Kašáková porody