Charlotte Gottové napsal průlomový hit: Krajčo reaguje na její vstup na sítě!

Richard Krajčo 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. února 2021 12:02 | Aktualizováno: 17. února 2021 22:04

Richard Krajčo má k rodině Gottových velice blízko, protože měl tu čest pro tátu Karla a jeho dceru napsat hitovku Srdce nehasnou. Bez reakce proto nenechal ani premiéru Charlotte Gottové na sociálních sítích.

O existenci Charlotte Gottové se vědělo od prvního dne, kdy přišla na svět, pořádně ji ale lidé zaznamenali až v roce 2019. Tehdy s milovanou dcerou nazpíval tatínek Karel Gott (†80) pár měsíců před smrtí duet Srdce nehasnou.

Prsty v tom měl Richard Krajčo, který je autorem této písně. S legendárním zpěvákem navázal v závěru jeho kariéry úspěšnou spolupráci, s kapelou Kryštof totiž Gott nazpíval ještě skladbu Vánoční.

Není proto tak úplně divu, že byl Krajčo dotázán, co říká na to, že se Charlotte připojila na Instagram, kde si už získala 125 tisíc sledujících. Hudebníka s manželkou Karin tam sleduje jen o necelých pět tisíc lidí více.

„Myslím, že bylo na čase, protože ani izolace od světa není v pořádku. Ale je potřeba mezi tím najít určitou rovnováhu. Sám mám po detoxu problém být na sociálních sítích aktivní, takže Charlotte ještě nesleduju,“ řekl Krajčo v rozhovoru pro tn.cz.

Témata: Richard Krajčo Charlotte Gottová