Monika Bagárová si posteskla fanouškům: Chybíte mi, ale jen tak se neuvidíme!

Monika Bagárová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. února 2021 15:25

Zpěváci sice prožívají složité období, ale Monika Bagárová smutná být nemusí, protože má spoustu práce s malou dcerkou. Už by se ale ráda věnovala i fanouškům, k nimž se však rozhodla být upřímná.

Monika Bagárová je momentálně maminkou na plný úvazek, profesí je ale nadále zpěvačka. Hudbě se ale pochopitelně momentálně věnovat nemůže, nad čímž si trochu posteskla na sociální síti.

Tam zveřejnila fotku z loňska, kdy se ještě smělo koncertovat. „Věděla jsem, že až se Ruminka narodí, budu chtít být s ní a být ji stále na blízku. A tak nějak se rozhodnu, kdy zase začnu koncertovat, spíš pocitově. Tak pocitově bych to viděla na jaro, už mi docela chybíte,“ svěřila se.

S fanoušky by se dle svých slov ráda podělila o nynější energii. „Ale abych k vám byla upřímná, bojím se, že se s vámi na podiu neuvidím ještě hodně dlouho,“ konstatovala zpěvačka.

„Tím bych vám taky chtěla říct, že jestli si myslíte, že nám tady doma z toho občas nehrabe a nemáme dny, kdy jsme bez nálady, a všechno nás štve, tak jste na omylu. Máme a taky nám chybí život a běžný věci, které jsme brali jako samozřejmost. Musíme vydržet a těšit se na život,“ dodala Bagárová.

Témata: Monika Bagárová