Daniel Hůlka dál rebeluje! Nejdřív vrátil Zemanovi vyznamenání a teď...

Daniel Hůlka dál rebeluje proti vládním nařízením 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. února 2021 18:45

Zpěvák Daniel Hůlka se netají tím, že kvůli vládním opatřením proti koronaviru přišel o většinu práce. Dal také opakovaně najevo, že se současnými kroky politiků nesouhlasí! Teď se dokonce navzdory zákazu vydal na točení pivo!

Dan Hůlka nesouhlasí s jednáním českých politiků a svůj názor na současnou situaci si nenechává jen tak pro sebe! Nejprve poslal otevřený dopis hlavě státu a později Miloši Zemanovi navíc vrátil i státní vyznamenání, které od něj převzal.

Odůvodnil to mimo jiné tím, že se mu nelíbí, jak čelní představitelé země jednají v době tzv. koronavirové krize. Podle jeho slov totiž ničí lidské životy.

Zpěvák se navíc s podobně smýšlejícími Čechy vydal do ulic! V listopadu se zúčastnil protestního pochodu proti vládním protiepidemickým opatřením. Na akci dokonce vystoupil s projevem.

Tím ale jeho revolta proti vládním nařízením neskončila. Teď se Hůlka pochlubil, že se navzdory zákazu vydal do hospody na pivo! „Podporujeme iniciativu Chcípl pes a otevřenou restauraci Šeberák,“ napsal k fotkám zveřejněným na sociálních sítích. Jeho fanoušci a kamarádi ho podpořili a zpěvák dal najevo, že má v plánu do restaurací chodit i nadále.

Pražská restaurace Šeberák je poslední týdny navzdory vládním nařízením otevřená. V druhé polovině ledna otevřelo na protest proti vládním nařízením hned několik dalších hospod. Stoupenci iniciativy Chcípl PES ve svých podnicích nabízeli k podpisu petiční archy.

Témata: Daniel Hůlka Restaurace Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)