Dominika Gottová se rozhodla: Je to nevyhnutelné!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. února 2021 8:25

Koncem předminulého roku se do Česka vrátila Dominika Gottová, ale už nějaký čas se jí honí hlavou myšlenky na další odchod do ciziny. Nejstarší dcera slavného zpěváka naznačila, že už je v podstatě rozhodnutá.

Dominika Gottová se v posledních dnech musela začít strachovat o maminku Antonii, která se nakazila zákeřným koronavirem. Proto se může jevit překvapivě, že ve chvílích, kdy na tom člen rodiny není dobře, oprášila myšlenky na další odchod z rodné země.

„Myslím si, že můj další odchod do ciziny je nevyhnutelný,“ prohlásila nejstarší dcera legendárního zpěváka v rozhovoru pro blesk.cz. Důvodů je hned několik, kupříkladu ztráta práce nebo absence klidu.

Gottová by se ráda vrátila do Finska, a to i s manželem Timem, ačkoliv jejich vztahy v nedávné minulosti nebyly ideální. Úřady podle ní vyšly vstříc jejich žádosti o sociální podporu a byt.

Odchod z Prahy ale ještě není na pořadu dne. „Definitivně ještě ne, podržím si tady byt, a jakmile bude naše situace ve Finsku stabilizovaná, odstěhuji se zpět na sever,“ dodala Gottová.

Témata: Dominika Gottová