Filip Sajler: Nemoc a kvůli ní konec v ČT? Kuchař promluvil!

Filip Sajler (kuchař) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. února 2021 8:16 | Aktualizováno: 19. února 2021 22:03

Televizní diváky o uplynulém víkendu zaskočila zpráva o konci jedné z dvou hlavních tváří v pořadu Kluci v akci. Filip Sajler prozradil, jak se jeho rozhodnutí po 15 letech skončit vlastně rodilo.

Jak vás stars24.cz informoval, po patnácti letech se rozpadla osvědčená dvojice z pořadu Kluci v akci. Na obrazovce budeme dále vídat Ondřeje Slaninu, zatímco Filip Sajler skončil. Vše vysvětlil na svém facebookovém profilu.

„Nebylo to jednoduché rozhodnutí, ale již pár let jsem přemýšlel, jak bych rád v budoucnu pracoval, jak rozložil drahocenný čas, a co jsou mé další důležité cíle. Rozhodl jsem se tak i vzhledem k dalším výzvám, osobní odpovědnosti a fázi života, ve které se nacházím,“ napsal.

Podle svých slov se chce více věnovat každodenní práci a rodině. „Nastal čas na změnu a není za tím žádná senzace, jen moje osobní rozhodnutí, které je aktuálně podmíněno i nutností většího nasazení v současné krizi,“ vysvětlil známý kuchař.

V televizi Sajler poznamenal, že k rozhodnutí přispěla i předchozí absence v pořadu kvůli nemoci, která už je podle všeho minulostí. „Jsem zdráv a vesel,“ uvedl Sajler a připojil vzkaz, že Kluci v akci budou pokračovat pod dohledem jeho dlouholetého kolegy.

Témata: Filip Sajler (kuchař) Česká televize