Agáta Hanychová: Uprostřed zimy odhodila spodní prádlo a...

Agáta Hanychová s přítelem Adamem. 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. února 2021 21:08

Agáta Hanychová ukázala, co vše je ochotna udělat pro výdělek z reklamy. Neváhala například uprostřed zimy ochodit podprsenku a nechat se v mrazech vyfotit!

Není tajemstvím, že Instagram přináší celebritám možnost rychlého a levného výdělku. Stačí mít dostatečný počet fanoušků a měsíční renta z reklam může jednoduše šplhat do desítek až stovek tisíc korun.

Záleží jen na tom, jak dobře umí slavná osobnost zaujmout a kolik takových spoluprací chce mít. Nezřídka se přitom reklama schová do obyčejného příspěvků, který ani není nijak označen. 

Sledující pak mohou mít pocit, že daná celebrita pouze ukazuje produkty, které používá, nikoliv že za ně dostává zaplaceno. S tímto druhem byznysu má v Česku i ve světě zkušenost mnoho známých tváří.

Nutno dodat, že Agáta Hanychová tady sbírá body k dobru. Leckdo by se podivil, proč se nechává fotit bez podprsenky uprostřed mrazivé zimy na bruslích, upozornění na propagovaný produkt je ale více než vysvětlující.

Na druhou stranu je třeba přiznat, že Agáta spolupráci netají a označila ji aspoň příslušným hashtagem. V tomto se od mnoha svých kolegyň liší.

Na nejnovější fotky Agáty se můžete podívat ve fotogalerii.

Témata: Agáta Hanychová