Celebrity slaví Valentýna! Co dostala Lucie Bílá nebo Jasmina Alagič?

Rytmus a Jasmina 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. února 2021 17:42

Svátek zamilovaných si nenechá ujít mnoho párů, a to včetně těch slavných! Podívejte se, jakými dary se některé hvězdy pochlubily na svých profilech na sociálních sítích?

Valentýn se letos nevyhnul například Lucii Bílé! Ta se pochlubila fotkou se svým partnerem a velkou kyticí! Na fotce navíc září jako sluníčko!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Bílá (@luciebila)

Podobně vypadá i manželka rapera Rytmuse Jasmina Alagič Vrbovská. I ona se pochlubila překrásnou velkou kyticí a dámy jí mají co závidět!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic)

Pozadu nezůstala ani modelka Lela Ceterová. I ona se pochlubila darem, který dostala od Karlose Vémoly. Svým bujným dekoltem se navíc očividně rozhodla potěšit i ty, kteří letos zůstali sami.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lela Ceterová (@lela_ceterova_official)

Netradiční valentýnskou fotku pak zveřejnila Monika Leová. Ostatně podívat se na ni, či spíše na jejího manžela Martina Košína, můžete sami.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Monika Leová (@leova_monika)

Někteří se naopak rozhodli pojmout dnešní den jako příležitost si přivydělat. Reklamní příspěvek najdeme například na profilu Týnuš Třešničkové. Jiní, jako například Monika Marešová, sice popřáli svým fanouškům krásného Valentýna, dárkem se ale nepochlubily.

Témata: Lucie Bílá Jasmina Alagič Lela Ceterová