Kraus přišel s drsným návrhem! Chce propustit Krejčíře, a tady je důvod

Herec Jan Kraus

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. března 2018 14:29

Moderátor a bavič Jan Kraus se ve své show pozastavil nad zprávou, že má být Radovan Krejčíř - český podnikatel odsouzený za trestnou činnost, známý svým útěkem policii - vydán do České republiky. Podle Krause ho úřady mohou rovnou propustit, protože zcela jistě zase uteče.

„Dočetl jsem se, že nám Jihoafrická republika vydá Radovana Krejčíře. Musím říct, že jsem z toho neměl zvláštní radost, přestože nám vracejí něco, co je naše, a přestože jsou ochotni nám pana Krejčíře vrátit na základě naší žádosti. Dozvěděl jsem se, že je to náš veřejný zájem, že je tu na něj řada žalob," vysvětloval Jan Kraus. 

Podle něj to ale není úplně dobrý nápad. „Něco jako by mi říkalo, že pokud nám pana Krejčíře vrátí, je to stejné, jako kdyby ho propustili. Ale možná se pletu. Myslím si, že to, že by utekl policii v Česku, má už dobře natrénované, takže tam stačí dát tu rundu ještě jednou," uvedl s odkazem na slavný útěk Krejčíře, ke kterému došlo v roce 2005. 

„Začíná toho na mě být trochu hodně, tak jsem si říkal, že by pana Krejčíře mohli kdyžtak omilostnit, to je jedno, už je to dlouho. Takže by si pan Krejčíř s panem Kajínkem, s panem Rathem, a kdyby se dal pan Janoušek nějak zdravotně dohromady, mohli udělat nějaký zájezdový program nebo estrádu – tutově by bylo plno. A vzpomínali by, jak je v Česku málem zavřeli. Taková tragikomedie, kdo by si to nedal," posteskl si moderátor. 

Témata: Jan Kraus Radovan Krejčíř