Charlotte Gottová dál válcuje internet! Skoro nic pro to neudělala!

Charlotte Gottová 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. února 2021 18:57

Dcera Karla Gotta Charlotte ukazuje, jak velká dokáže být síla jména ve spojení s internetem. za necelý týden, co je majitelkou účtu na instagramu, nasbírala víc sledujících, než většina lidí dokáže za celý život. A to na něm přitom moc aktivní nebyla.

Od jejího prvního a zatím posledního fotografického počinu uplynul už skoro týden. Za tu dobu Charlotte Ella Gottová nasbírala neuvěřitelných 123 tisíc sledujících. 

Jisté je, že jí k tomu nenapomohla nijak přehnaná aktivita. Fotky, které zveřejnila před šesti dny, sice mají téměř 50 tisíc liků, od té doby se tam ale nic nového neobjevilo.

A sledující Gottově dceři každým dnem přibývají. Už nyní má tedy dobře nakročeno k tomu, aby se po vzoru starších celebrit stala influencerkou. Jen doufejme, že se nenechá strhnout silou marketingu, tak, jako se to daří jiným.

Na mnoha účtech slavných osobností je totiž prakticky nerozeznatelný upřímný příspěvek pro fanoušky a reklama. Někteří dokonce zašli tak daleko, že reklama převažuje ve většině jejich příspěvků. Věřme, že Charlotte se touto cestou nevydá.

Témata: Charlotte Gottová