Tak tohle je nehoráznost! Celebritami zmítá obrovská kauza za miliony korun!

Brožová, Kateřina 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. března 2018 12:05

Zrušení muzikálu Robinson – námořník z Yorku pořádně hnulo žlučí mnoha předním českým umělcům. Někteří se stále nemohou smířit s tím, že za měsíce tvrdého tréninku nedostanou zaplaceno, protože producentka má údajně milionové dluhy.

Jak jsme informovali už dříve, producentka Ema Krahulíková nezvládla finanční zátěž projektu a ukončila jej pár dní před premiérou. Všichni účinkující byli naštvaní, protože celý proces nacvičování představení je stál mnoho úsilí.

Zklamání neskrývá například Daniel Hůlka, který byl už dříve na kordy s Jiřím Adamcem. Nyní se k věci vyjádřila i Kateřina Brožová, která činy Emy Krahulíkové považuje za největší sprostotu.

"Ty pocity, které se ve mně střídají, se nedají popsat slovy. Ta žena si zahrála s osudy lidí, vzala si nás jako rukojmí. Je to od ní strašně sprosté,“ řekla podle Blesku herečka.

"Místo aby svou finanční situaci zavčas řešila, nechala to zajít až do této situace, kterou jsem já za třicet let u divadla nepoznala. Mám teď jediné přání, aby se našel slušný producent, který to skvělé dílo nechá spatřit světlo světa,“ dodala.

Aby toho nebylo málo, k rozhořčeným hercům se přidali i diváci, kteří si již zakoupili lístky. Zřejmě se totiž nedočkají ani představení, ani svých peněz. Podle Krahulíkové totiž byly prodány statisíce lístků, které ale nedokáže divákům proplatit zpět.

Témata: Kateřina Brožová Daniel Hůlka