Patricie Pagáčová končí v Sestřičkách: Předstírala těhotenství!

Patricie Pagáčová s manželem. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2021 14:58

Je velice zajímavé, v jaké chvíli se z pohledu své postavy loučí se seriálem Sestřičky herečka Patricie Pagáčová, která před pár dny oznámila, že čeká miminko. Před kamerami to s těhotenstvím bylo jinak.

Patricie Pagáčová se v tomto týdnu ozvala z exotické dovolené na Maledivách, aby fanouškům oznámila, že je těhotná. Příznivci ji pochopitelně zahrnuli gratulacemi, za které nezapomněla poděkovat.

„Moc děkujeme za všechny vaše gratulace a krásná přání. Moc si vážím vaší podpory a přízně, jste skvělý,“ vzkázala nastávající maminka. Lidem ale zároveň začalo být jasné, že se s ní budou muset rozloučit na televizních obrazovkách.

Na nich ji mohli vídat v „primáckém“ seriálu Sestřičky, kde hrála provozovatelku bufetu v nemocnici. Shodou okolností se rozloučila dějovou linkou, kdy její postava předstírala těhotenství s jedním z doktorů.

„Byla velmi zamilovaná a cítila se ohroženě a udělala úplně zoufalý čin, že si vymyslela těhotenství. Zoufalí lidé dělají zoufalé činy. Že to všechno nakonec prasklo, to je život,“ řekla Pagáčová pořadu ShowTime o své postavě.

Témata: Patricie Solaříková