Daniel Landa dosáhl svého: Kvůli koronaviru bude jednat s Babišem!

Daniel Landa na demonstraci proti opatřením. (10.1.2021) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2021 14:14

Daniel Landa se v posledních týdnech zapojil do společenského dění, když se postavil na stranu lidí, kteří tak úplně nesouhlasí s tím, jak vláda řeší koronavirovou pandemii. Dokonce se propracoval až k jednání s premiérem.

Daniel Landa se na půdě Poslanecké sněmovny objevil s peticí Blanický manifest už v lednu, kdy kritizoval vládu kvůli jejímu postupu proti koronaviru. K textu také vydal stejnojmennou doprovodnou skladbu.

Příští týden se na Malou Stranu chystá znovu, dokonce by se měl sejít s premiérem. „Úterní jednání ve Sněmovně (16. února) začne až v 11 hodin, aby mohl být osobně přítomen premiér,“ uvedl.

„Zazní naše stanoviska a návrhy, podpořeny přitomnými odborníky (včetně profesora Berana). Už toho bylo dost. Pak už to bude hlavně o vás. Vy jste ta moc,“ vzkázal známý zpěvák prostřednictvím facebooku.

Jak je známo, podle aktuálně platných informací schůzka proběhne již za situace, kdy v Česku po mnoha týdnech nebude platit nouzový stav. Je tedy možné, že ještě Landa a spol. upraví své požadavky.

Témata: Daniel Landa Andrej Babiš