Dubovický vysekl poklonu těhotné Kopřivové: Budeš ta nejlepší!

Miroslav Dubovický a Veronika Kopřivová se stanou rodiči. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2021 12:35

Veronika Kopřivová a její partner Miroslav Dubovický už se těší na miminko a jsou přesvědčeni jeden o druhém, že budou skvělými rodiči. Svalovec to dal jasně najevo na sociální síti.

Pomalu se ke konci chýlí týden, během kterého se z Malediv ozvaly dvě slavné nastávající maminky. Jednou z nich je Veronika Kopřivová, kterou v minulosti proslavil především vztah s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem.

S ním se ale potomka – stejně jako všechny jeho předchozí partnerky – nedočkala, musela kvůli tomu jít o dům dál. Tatínka prvního dítěte našla ve svalovci Miroslavu Dubovickém, který je pochopitelně také nadšený.

„Já mám v životě štěstí, že mám skvělou rodinu a úžasnou partnerku, která mi za pár měsíců to největší štěstí přivede na svět. Jsem hrdej na to, že Verunka bude maminka našeho dítěte, protože vím, že bude ta nejlepší,“ napsal na instagramu.

Pár samozřejmě ihned zahrnuli lidé gratulacemi, které se k nim v dnešní době bez problémů dostaly i do zahraničí. „Děkuju všem za milé reakce, bude to jízda!“ vzkázal Dubovický.

Témata: Miroslav Dubovický Veronika Kopřivová