Zeman bez roušky donutil Hrušínského reagovat: Miloš je frajer, píše!

Hrušínský, Jan 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2021 9:53

Jan Hrušínský patří k častým kritikům českého prezidenta Miloše Zemana. Známému herci neuniklo, jak se hlava státu chovala během nedávné zahraniční cesty do Polska. Co vzkázal na Pražský hrad?

Prezident Miloš Zeman v tomto týdnu po delší době opustil Česko a vyrazil na zahraniční cestu do Polska. Jak vás stars24.cz informoval, některým pozorovatelům ale neuniklo, že se tam přinejmenším venku pohyboval bez roušky.

Dokazují to i fotografie, kterých si všiml také herec a divadelní principál Jan Hrušínský. Do toho si Zeman rýpl v jednom z loňských projevů k národu. Není proto divu, že Hrušínský nemá problém zkritizovat zase hlavu státu.

„Miloš je frajer. Jsme v boji s covidem nejhorší v Evropě - a on se nechá donést na mezinárodní fórum bez roušky! Jako dar všem přítomným přivezl do Poska hradní mutaci čínského viru,“ napsal člen slavného hereckého rodu na facebooku.

Podle Hrušínského se Zeman mezi stovkami lidí ze čtyř států vysmál celému státu. „V obcházení pravidel, ústavy, překrucování zákonů a vládních nařízení je Miloš nejlepší na světě,“ dodal.

Témata: Jan Hrušínský Miloš Zeman