Pokáč je tátou: Těhotenství se snoubenkou utajili až do porodu!

Pokáč 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2021 8:45

Baby boom v českém šoubyznyse, to není jen zástup slavných maminek. Občas to naruší i nějaký ten známý tatínek. Ve čtvrtek se prvního potomka dočkal písničkář Pokáč, Těhotenství se snoubenkou dokonale utajili.

Písničkář Pokáč, vlastním jménem Jan Pokorný, sice kvůli platným opatřením nemůže koncertovat, přesto má v těchto dnech důvod k radosti. Ve čtvrtek večer se na sociální síti zničehonic pochlubil velkou novinkou.

„Teodor Pokorný. Všichni zdraví, maminka úžasná, já to přežil taky,“ zní slova, kterými hudebník představil fanouškům svého syna. Na instagramovém profilu pak zveřejnil fotografii jeho ručičky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Pokáč (@pokacovo_instac)

Maminkou chlapce je písničkářova partnerka, bývalá atletka Eliška Klučinová, která se rovněž svěřila se svými pocity. „Ode dneška jsme tři. Teodor Pokorný, výška a váha akorát, roztomilosti a lásky nekonečno,“ napsala.

Pokáčovi se tak nevyplnily verše z jeho populární písně Úplně levej. „Až budeš chtít zplodit syna, tak to bych možná mohl dát, i když jak se znám tak i na… stej pokus budem stý holčičí jméno vybírat,“ zpívá v ní.

Témata: Pokáč