Hana Maciuchová (†75): Takhle moc chybí kolegům z divadla!

Hana Maciuchová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. února 2021 14:40

Koncem ledna podlehla vážným zdravotním problémům herečka Hana Maciuchová. Nejen kvůli platným opatřením se s ní ovšem její kolegové nemohli rozloučit. Oni ale přesto chtějí dát najevo, jak moc jim chybí.

Od úmrtí Hany Maciuchové (†75) uplynuly již dva týdny, ale stále se ještě v kruzích lidí, kteří k ní měli blízko, řeší možnost, jak by bylo možné se s ní naposledy rozloučit. Podle všeho již došlo k posunu v této věci.

Jak jsme informovali, smuteční akt proběhl pouze v rodinném kruhu na ústředním olomouckém hřbitově v Neředíně bez oficialit a hostů. Ve městě toho dne také znělo hlášení z amplionů.

Podle informací webu blesk.cz se rozhodla její kolegyně Simona Postlerová uspořádat zádušní mši v kostele svaté Ludmily na náměstí Míru, který se nachází hned v sousedství Divadla na Vinohradech.

Právě na tamní scéně působila Hana Maciuchová téměř půlstoletí, členkou souboru se před necelými třiceti lety stala také Postlerová. Je tedy zcela zřejmé, že kolegy z divadla mrzí, že se s ní nemohli rozloučit.

Témata: Hana Maciuchová