Monika Absolonová neztrácí víru: Už jsme v druhé půlce pandemie, věří!

Monika Absolonová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. února 2021 13:20

Monika Absolonová bezpochyby také vyhlíží návrat do normálního života, ale nic se nesmí uspěchat. Zvlášť když i v jejím okolí přibývá lidí, kteří musí být kvůli koronaviru hospitalizováni. Zpěvačka přesto neztrácí víru.

Moniku Absolonovou pochopitelně trápí, že kvůli koronaviru nemůže provozovat svou profesi tak, jak byla zvyklá. Dobře si ale uvědomuje, že tato nemoc je velice nebezpečná, což ještě umocnil vznik nových mutací viru.

Není tedy divu, že v nedělním příspěvku přála zpěvačka svým fanouškům hlavně hodně zdraví. Dokonce připojila krátký příběh o tom, jak koronavirus zkomplikoval život jednomu z jejích přátel.

„Dnes jsem se dozvěděla o dalším kamarádovi, který má covid a je v nemocnici… a tak mu držím pěsti a Vám všem taky, bude líp! Musí!“ neztrácí optimismus dvojnásobná maminka.

Absolonová chce věřit, že se blíží chvíle, kdy lidé koronavirus přemohou. „Všechno má vždy začátek, průběh a konec… Tak třeba už jsme v druhé půlce?! Doufám! Držte se, není to dobrý čas pro nikoho,“ dodala.

Témata: Monika Absolonová