Dominika Gottová strachy bez sebe: Maminka se nakazila!

Karel Gott s dcerami 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. února 2021 9:54

Už i Dominice Gottové zásadně vstoupil do života zákeřný koronavirus. Nejstarší dcera zpěváka Karla Gotta se pomalu hroutí kvůli zdravotnímu stavu maminky Antonie, které se náhle přitížilo.

Hrozba nákazy koronavirem je všudypřítomná, o čemž se bohužel v těchto dnech přesvědčila také Dominika Gottová. Nejstarší dceři legendárního zpěváka se sice nákaza vyhýbá, pro nejbližší to ale neplatí.

Je přitom známo, že s vdovou po tatínkovi nemá nejlepší vztahy, z čehož logicky vyplývá, že potíže, konkrétně vysoké horečky, se vyskytly u její maminky Antonie. Někdejší tanečnice přitom žije v domově pro seniory, kde už očkování probíhá.

Jenže kvůli nedostatku vakcín paní Zacpalová obdržela jen jednu dávku, která ještě neposkytuje plnou ochranu. „Jestli mi odejde, tak to nezvládnu! Byla bych úplně sama, bez mateřské lásky,“ řekla webu ahaonline.cz Dominika Gottová.

Gottová se teď dle svých slov modlí, ač na Boha nevěří. Jen těžko by se totiž srovnávala s odchodem další milované osoby. Její otec podlehl akutní leukémii v říjnu 2019.

Témata: Dominika Gottová