Zamilovaná kráska z Ulice: Tanečníka ze StarDance vyměnila za Donutila!

Sára Affašová (herečka) 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. února 2021 19:09

Herečka Sára Affašová (26) se proslavila rolí v seriálu Ulice. A i když není na sociálních sítích natolik aktivní jako její postava Jana, přesto tam čas od času odpovídá na zvídavé dotazy fanoušků. Jen tak mimoděk přitom prozradila, že už netvoří pár s tanečníkem Michalem Necpálem (34)!

Sára Affašová alias Jana se teď v Ulici připravuje na náročné chvíle. Její postavu čeká soud, navíc také před všemi tají slavného přítele-herce. Něco podobného přitom Sára prožívá i v reálném životě. Tedy alespoň v tom milostném!

Ještě před nedávnem randila s tanečníkem Michalem Necpálem, který se proslavil díky pořadu StarDance. Tam se objevil po boku Leony Machálkově či Veroniky Arichtevy. Affašová čas od času vystavila jejich společné fotografie na instagramu. To ale v poslední době přestalo a fanoušci začali být samozřejmě zvědaví, jak to s nimi vlastně je.

Jasno udělala sama herečka, když odpovídala na dotazy na instagramu. „Jste ještě s přítelem?“ zeptala se bez okolků jedna z fanynek. Affašová se nijak nevykrucovala. Zveřejnila společnou fotku s hercem Martinem Donutilem, ke které dopsala, že už nějakou dobu tvoří pár.

Devětadvacetiletý Martin Donutil se poprvé před kamerou objevil už v šesti letech v seriálu Zdivočelá země (1997).  Zahrál si i v pořadu svého otce, 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem. V roce 2016 si zahrál ve vánoční pohádce Zázračný nos. Zazářil také v seriálu Četníci z Luhačovic nebo v první řadě Labyrintu.

Témata: Sára Affašová Michal Necpál (tanečník) Martin Donutil