Dalibor Janda nemůže zpívat? Přiznal, co se mu stalo na jednom z castingů!

Janda, Dalibor 6

Autor: Hrušková, stars24.cz

24. března 2018 10:19

Dalibor Janda je úspěšný český zpěvák, sám ale dobře ví, že jeho hlas není vhodný pro každou skladbu. Své písně si tvoří sám, a když už pro něj někdo něco složil, vždy si to musel vyzkoušet, zda mu bude dílo sedět. Sám si myslí, že nemá na muzikály vhodný rozsah hlasu. Všechny pobavil svojí vtipnou historkou z jednoho castingu na tehdy připravované představení.

Dalibor Janda není v hudební branži žádný nováček. Sám by mohl sedět v porotě hudebních soutěží a sdělovat potenciálním zpěvákům na co hlas mají, a co jim naopak nesedne. O sobě to ví rovněž, nemyslí si, že má natolik rozsáhlý hlas, aby mohl zpívat v muzikálech.

I přes dlouholeté odolávání s pozvánkami na castingy do muzikálů, ho kamarád přemluvil, aby to zkusil. Jak uvedl v rozhovoru pro rádio Impuls, dostavil se tedy na zkoušku. Tam dostal text a začal hrát doprovod k písni. Po několika minutovém trápení, kdy dokola zkoušel píseň zazpívat, se ozvalo z publika lidí: „Radši zazpívej Hurikána,“uvedl Dalibor v rozhovoru.

Dalibor se tedy tenkrát utvrdil v tom, že muzikál opravdu není pro něj. Odnesl si ale skvělou historku, která pobavila mnoho lidí. Dalibor je skvělý zpěvák, ale každý má jiný styl, kterým těší své fanoušky.

Témata: Dalibor Janda