Charlotte Ella Gottová se osmělila: První účet na Instagramu!

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. února 2021 8:08 | Aktualizováno: 9. února 2021 22:10

Řada jejích vrstevníků je na této sociální síti již dávno, Charlotte Ella Gottová si první účet na Instagramu zřídila až v těchto dnech. Jak se dalo čekat, hned si získala velké množství fanoušků.

Dávno pryč už jsou doby, kdy chtěl každý být především na Facebooku. Dneska letí sociální sítě Instagram a Tik Tok. Právě na první jmenovanou se v uplynulých dnech zaregistrovala Charlotte Ella Gottová.

Účty s jejím jménem se na zmíněné platformě objevily již v minulosti, ale ani v jednom případě se nepodařilo ověřit jejich pravost. Server idnes.cz s odkazem na informace od mluvčí rodiny uvádí, že tentokrát jde o jediný a pravý profil dcery legendárního zpěváka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený char 🪐 (@charlotte_gottova)

Charlotte se na síti uvedla v neděli příspěvkem, který se skládá z trojice fotek, na nichž pózuje s kabelkou. Na posledním snímku má také roušku. Příspěvek se zatím zalíbil více než 27 tisícům lidí.

Co do počtu sledujících je její úspěch ještě fenomenálnější. Gottovou již sleduje více než 94 tisíc lidí. Pro porovnání: účet Karel Gott Agency věnovaný odkazu jejího otce sleduje jen 42 tisíc uživatelů Instagramu.

Témata: Charlotte Gottová