Jaromír Jágr: Šokující svědectví z útrob vlastní rodiny!

Jaromír Jágr 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. února 2021 15:05 | Aktualizováno: 11. února 2021 22:19

Jaromír Jágr nikdy nebyl úplně rodinný typ, proto i před blížícími se 49. narozeninami nemá žádné potomky. Má ale synovce, který se rozhodl promluvit o nepříjemném zvratu ve vztahu se slavným hokejistou.

Jednu dobu se po boku Jaromíra Jágra často objevoval jeho synovec Jiří Kalla, ale už nějaký čas to není zvykem. Ze strany blízkého příbuzného slavného hokejisty nyní přišlo vysvětlení, proč opustil Rytíře Kladno. S Jágrem podle něj přestala být rozumná řeč.

Kalla v rozhovoru pro expres.cz uvedl, že ho hodilo přes palubu lidé, kterým jeho strýc věří víc než členovi rodiny. „On se obklopil lidmi, kteří ho plácají po ramenou,“ řekl doslova s tím, že veškerá jeho snaha o to, aby si to vysvětlili, vyšla vniveč. Momentálně se nevídají, což ho kvůli rodině mrzí.

Jágrův synovec přitom prohlásil, že je otevřený čemukoliv, třeba rozhovoru. „Já si novou rodinu nevytvořím, nového strejdu si neudělám,“ vzkázal směrem k olympijskému vítězi z Nagana.

„Je to na něm, jestli spolkne tu svou hrdost. On si myslel, že je středobod vesmíru, že se vše točí kolem něj a proč by ho někdo měl opouštět,“ dodal Kalla.

Témata: Jaromír Jágr