Andrea Pomeje je těhotná? Fotka s bříškem šokovala fanoušky!

Fotka Andreji Pomeje vyvolala spekulace! 19

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. února 2021 21:41

Vdova po herci Jiřím Pomeje Andrea se postarala o pořádný poprask! Stačila jedna její fotka a její fanoušci rozjeli divoké spekulace, které musela utnout nejen dýdžejka, ale i její partner Petr Plaček!

Andrea Pomeje se před pár dny podělila se svými fanoušky na instagramu o úvahu na téma „zrcadlení“. V ní se zamýšlí nad tím, jak lidé často na druhých hledají chyby a kritizují je, i když ve skutečnosti vlastně hovoří o svých stinných stránkách.

Více než její slova ale všechny zaujala fotka, kterou Andrea text doplnila. „Jen dotaz...to je starší fotka?“ zajímala se jedna z fanynek. Andrea Pomeje ale všechny ujistila, že jde o snímek aktuální. To vybudilo ostatní followery k dalším spekulacím a otázkám.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený ANDREA POMEJE (@andreapomeje)

„Andrej, nechci tu nic rozjíždět, ale vypadáte na fotce jako těhule,“ naznačila jedna z diskutujících. Další se optala, jestli je známá dýdžejka těhotná. A někteří se přímo ptali, kdy se její miminko narodí.

Andrea Pomeje, která má z manželství s hercem Jiřím Pomeje dceru Aničku, ale všechny vyvedla o omylu. „Jako chtěla bych být v porodnici s Martinou Pártlovou, ale bohužel to jen fotka zkresluje.. Jedla jsem dnes hodně čočkové polévky, ale pojďme tomu spis říkat 'špatný úhel pohledu!',“ odmítla spekulace s humorem. Přidal se i její partner Petr Plaček. „No, z nás dvou jsem těhotný rozhodně spíš já,“ směje se svalovec.

Jenže řada lidí prostě jejich slovům nevěří. „Tohle si myslím, že nebude špatný úhel. Tohle bude bejbatko,“ odvětila jedna z diskutujících. A přidaly se i další. „To se mi taky nezdá jako špatný úhel pohledu.… Takový břušek... vy takový hubeňour,“ kroutí hlavou další fanynka. „Takhle 'špatný úhel' jsem měla naposledy v roce 2015 . Nakonec jsem mu raději dala jméno Kryštof. Přeci jen... co by řekli lidi,“ píše se v dalším komentáři.

Ale Andrea trvá na svém. „..asi zrcadlení,“ smetla ze stolu spekulace svých fanoušků dýdžejka. 

Témata: Andrea Pomeje Petr Plaček