Opilý při řízení? Nový skandál kolem Karla Gotta!

Karel Gott 11

Autor: Hrušková, stars24.cz

23. března 2018 14:07

Zpěvák Karel Gott si dává velký pozor na to, aby kolem něj nebyl žádný skandál. Je to spořádaný a slušný člověk, avšak tentokrát spolupracoval s řidičem, který nedávno naboural pod vlivem alkoholu. Řeč je o Romanovi Masha Šandorovi, který je majitelem nahrávacího studia.

Eva Pilarová měla nedávno křest své nové desky Pilarka s přáteli, na které je mimo jiných slavných hitů, právě duet Dotýkat se hvězd s Karlem Gottem. Hudební producent se chopil spolupráce, jak s Evou Pilarovou na albu, tak i s Karlem Gottem.

„Paní Pilarová a pan Gott u mne po čtyřiapadesáti letech znovu natočili píseň Dotýkat se hvězd z filmu Kdyby tisíc klarinetů. Ta je součástí nového alba Pilarka s přáteli, které jsem měl tu čest se zpěvačkou natočit,“ sdělil pro deník Aha producent Roman.

Samotné umělce také situace kolem nehody zajímala, proto se ho také zeptali, jak se to mohlo stát.  „To víte, že jsme se ho zeptali na událost z podzimu. Zajímalo nás, jak člověk, kterého jsme nikdy neviděli se skleničkou v ruce, může bourat,“ uvedla Pilarová. Alkohol za volantem může zapříčinit nehodu, i když jste pod vlivem pouze jednou za celý život. 

„Nepiju, to je pravda! Ale ten den se všechno sešlo, byl to den blbec,“ sdělil médiím Šandor. Ten naštěstí, pro známé zpěváky, vykonává profesi hudebního producenta a ne osobního řidiče, v tom případě bychom se o Gotta a Pilarovou museli obávat.

Témata: Karel Gott Eva Pilarová Roman Masha Šandor