Dara Rolins: FOTO s Vinczeovou a nečekaná slova… Umíme být jedovaté!

Dara Rolins a Adéla Vinczeová. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. února 2021 17:53

Dara Rolins i Adéla Vinczeová patří k ženám, které dobře znají na jejich rodném Slovensku i u nás v Česku. První jmenovaná promluvila o ženách a přiznala, že nejspíš i ony dvě umí být jedovaté.

Dara Rolins se na instagramovém profilu pochlubila fotografií s jinou slavnou Slovenkou, moderátorkou Adélou Vinczeovou (za svobodna Banášovou). Při té příležitosti se dlouze rozepsala o něžném pohlaví.

Jak ale sama naznačila, vždycky něžné není. Podle jejího názoru by si ženy měly umět pomáhat a fandit jedna druhé, což ale není samozřejmost. „Nerada přiznávám, že ženy dokážou být v tomto ohledu daleko víc jedovaté,“ uvedla.

„Proto je namístě o tom stále dokola vyprávět. Vzdělávat, směřovat naše malé ženy, děti bez rozdílu a otevírat oči těm, které pro svou velikost nevidí druhé a místo laskavého přístupu mají potřebu lidi ponižovat,“ pokračovala zpěvačka.

Naštěstí je podle Rolins kolem stále více „správné a inspirativní“ energie. „Jedna z nich, Adéla, stojí vedle mě,“ dodala ke zveřejněnému snímku.

Témata: Dara Rolins Adéla Banášová