Dana Morávková měla zadní vrátka: Kdyby nebyla herečkou, stala by se…

Dana Morávková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. února 2021 17:11

Dana Morávková se nakonec vydala cestou herecké dráhy, v hlavě ale měla zadní vrátka, tedy profesi, kterou by chtěla dělat, kdyby to nevyšlo. V současnosti by navíc měla mnohem více práce.

Dnes už je naprosto zřejmé, že Dana Morávková celou profesní kariéru stráví jako herečka, ačkoliv nedávno musela skousnout jednu horší zprávu. Po mnoha letech končí seriál Ordinace v růžové zahradě, jehož tváří byla.

V rozhlasovém pořadu Zálety Aleny Zárybnické, kterou lidé znají z obrazovek České televize, přiznala, že se klidně ve vysílání ČT24 mohla objevovat také. Pokud by si totiž mohla vybrat jiné povolání, dělala by novinařinu.

„V téhle době strašně moc ráda,“ nechala se slyšet s tím, že by se rozhodně věnovala seriózní žurnalistice. „Do soukromí jiných lidí mi nic není,“ řekla s ohledem na vlastní zkušenost s bulvárem.

Novinářů si prý váží, když jsou chytří a mají co říct. „Já bych asi byla takový buldozer, a kdyby mě něco zajímalo, tak bych za tím šla do roztrhání těla, takže si myslím, že bych asi byla i nepohodlná,“ dodala Morávková.

Témata: Dana Morávková