Markéta Konvičková: Už mi to chybí, ale nechci nikoho navádět!

Markéta Konvičková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. února 2021 15:50

Koronavirová opatření výrazně omezují možnosti toho, jak lidé mohou trávit volný čas, přičemž spousta z nich je zvyklá třeba chodit do obchodů. Šopování chybí také jedné známé zpěvačce.

Markéta Konvičková by dle svých slov byla ráda „vysmátá jak lečo“, jak to zachytila na snímku, který zveřejnila na instagramovém profilu. Jenže kvůli restrikcím si do obchodů vyrazit nemůže.

„Alespoň na hodinku si odskočit projít nákupní centrum s kávou v ruce, podívat se na oblečení! Ten pocit svobody a nadechnutí se jinde. Ach. Jenom si prostě vyjet, když je ta možnost,“ naznačila někdejší účastnice SuperStar, co by si přála.

Blonďatá zpěvačka se v současnosti nemůže věnovat své profesi, naštěstí ji dostatečně rozptyluje několikaměsíční dcera Amálka. Návrat do normálu už ale vyhlíží.

„Už se strašně těším, až to pomine a budeme moci relativně normálně fungovat i u nás. Člověk si potom opravdu váží obyčejných věcí, které bral jako samozřejmost. Nechci pobuřovat, ani nikoho navádět, každý, ať si žije v rámci svého bezpečí, možností a nejlepšího uvážení, ale opravdu už mi to chybí,“ dodala Konvičková.

Témata: Markéta Konvičková