Dáda Patrasová po požáru v domě: Chystá se rekonstrukce!

Dagmar Patrasová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. února 2021 14:57

Dádě Patrasové pořádně zatrnulo, když zjistila, k jaké tragédii mohlo při požáru kvůli závadě v jejím domě dojít. Naštěstí to dobře dopadlo, a tak může s manželem řešit, jak budou probíhat opravy.

Jak vás stars24.cz informoval, Dáda Patrasová zažila ve svém vlastním domě pořádné drama. Byl cítit kouř, naštěstí se duchapřítomně zachovala fenka Fatty, která slavnou paničku probudila.

Podle informací od známé herečky vyhořela strojovna u bazénu kvůli závadě zásuvky. Pochopitelně tedy bude nutná oprava, což bude zařizovat její manžel, ačkoliv jejich vztahy nejsou ideální.

Felix Slováček vše prohlédl hned druhý den ráno. „Měli jsme tam sídlo naší firmy a plánujeme tam letos rekonstrukci kvůli vlhkosti. Musíme nyní nechat rovnou udělat i nové rozvody elektřiny,“ uvedla Patrasová pro web ahaonline.cz.

Saxofonista pak ve vyjádření pro server připomněl, že dům obývají již 37 let a mají s ním problémy z vlhkostí. „Dělali jsme už nové okapy a stoupačky, ale pořád to tam je. Teď je o důvod víc se do toho pustit,“ konstatoval.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček