Bohuš Matuš už chtěl jít do práce: Lucinka ho spasila! Vydělává spoustu peněz!

Matuš, Bohuš 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. února 2021 20:00 | Aktualizováno: 8. února 2021 22:04

Bohuš Matuš se s Lucinkou relativně nedávno ocitl v nezáviděníhodné situaci, když připustil, že mu docházejí našetřené peníze. Zpěvák dokonce přemýšlel, že půjde zkusit jiné povolání. Nakonec ale nemusí.

Bohuš Matuš a jeho nezletilá partnerka Lucinka jsou už několik týdnů šťastnými rodiči, zpěvákovi ale před časem dělala starosti jejich finanční situace. Dokonce se nechal slyšet, že prožívají opravdu hroznou krizi.

„Jsem zvyklý vydělávat 200 tisíc korun měsíčně, tak je pro mě hrozně těžké jít někam pracovat za 20 tisíc korun měsíčně, ale budu muset,“ připouštěl někdejší bronzový Slavík. Jak ale upozornil server topky.sk, páru se tyto problémy podařilo zažehnat.

Překvapivě totiž začala vydělávat Lucinka prostřednictvím spoluprací se světovými firmami. Podle slov Matuše jí posílají krásné věci i peníze. „Lucinka je teď bohatší než já,“ přiznal.

Novopečená maminka navíc od svého tatínka dostala kameru. „Tak bude točit videa. Baví ji to. Navíc je na to pozitivní odezva a nechodí skoro žádné negativní komentáře,“ vysvětlil Matuš.

Témata: Bohuš Matuš