Schytá to i Kopřivová? Avizovanou cestu za exotikou si vzít nenechala!

Veronika Kopřivová v novém bytě. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. února 2021 13:44

Veronika Kopřivová se během pandemie pustila do šití roušek, aby také nějak pomohla. Teď si dopřává zasloužené volno, čímž však riskuje, že se vystaví kritice ze strany obyčejných lidí. Vyrazila totiž do zahraničí.

Cestování sice v době koronaviru není zcela zapovězeno, přesto se mnoha lidem příčí, jak některé slavné osobnosti opouštějí Česko a odjíždějí do zahraničí. Vyprávět by o nevoli svých followerů mohla třeba Mariana Prachařová.

Veronika Kopřivová na svůj odjezd pryč připravovala fanoušky již v pondělním příspěvku, kde se jim poprvé ozvala z nového bytu. „Takhle si tady každý den pracuji. Vím, že patřím mezi ty šťastnější, co mohou v této době pracovat. O to víc si toho vážím,“ konstatovala.

V pátek už se ale ozvala fanouškům z luxusního resortu na Maledivách. Co bude na dovolené dělat, naznačila také již o pár dní dříve na instagramovém profilu.

„Přiznám se, že už odpočítávám hodiny kdy to zaklapnu a pojedu na dovču, kde budu několik dní řešit, co si vezmu za plavky, jak se budu opalovat, co sem přidám za fotku a co si dám k jídlu,“ svěřila se.

Témata: Veronika Kopřivová