Pomeje měl zvláštní požadavek na doktory! Chtěl vypadat chlapácky

Jiří Pomeje 6

Autor: Hrušková, stars24.cz

23. března 2018 23:15

Jiří Pomeje musel nedávno prodělat operaci hrtanu, při níž přišel herec o svůj jedinečný hlas. Před operací měl na doktora zvláštní požadavek. Co netradičního Pomeje chtěl?

Herec musel kvůli rakovině podstoupit závažný zákrok. Při něm Jiří přišel o hlas, a i když zkoušel alternativní způsoby léčení, nakonec ho rakovina přeci jen donutila k operaci. Pomeje zkoušel různé způsoby, jak se rakoviny zbavit. Například hladovka po dobu 42 dní, kdy chtěl jednoduše rakovinu přestat živit.

Nyní vyšlo najevo zvláštní přání Jiřího, které vyslovil před operací. Podle deníku Extra  si Pomeje přál, aby jeho jizva měla tvar písmene U, důvodem měl být fakt, že bude vypadat aspoň jako drsný chlap.

Profesor Jaromír Astl, který herce operoval, prozradil, že takový požadavek skutečně byl.  „Je pravdou, že nějaký požadavek ohledně jizvy byl,“ sdělil. Zatím nikomu není jasné, zda jeho přání splnil. Jiří se totiž objevuje na veřejnosti jen zřídka, a když už tak se zakrytým krkem. Až časem tedy zjistíme, zda doktoři vyhověli herci nebo usoudili jinak.

Témata: Jiří Pomeje