Patricie Pagáčová ukázala fotku z dětství: Už jako malý chlapeček jsem...

Patricie Pagáčová ukázala fotku z dětství 20

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. února 2021 20:49

Herečka Patricie Pagáčová (32) patří mezi velké milovníky zvířat. Už roky díky charitativnímu kalendáři vybírá peníze na útulky, doma má dva adoptované kamarády. Láska k psům u ní trvá už od dětství, jak ostatně dokázala i jedna její stará fotka!

Herečka Patricie Pagáčová se sice zapsala do povědomí diváků především seriálem Ulice, kde hrála dlouhé roky, rozhodně to ale nebyla její první zkušenost s prací před kamerou. Jako dítě se totiž objevila v seriálu Ranč U zelené sedmy, kde hrála spolužačku jednoho z hlavních hrdinů.

Od té doby se sice hodně změnila, přesto ale ráda na svoje dětství vzpomíná. A rozhodně se nebojí ani sáhnout do archivu a ukázat fanouškům své fotky! „Už jako malý chlapeček jsem měla ráda pejsky,“ směje se nad snímkem, kde díky krátkým vlasům vypadá doopravdy spíše jako blonďatý klučík.

Řada jejích fanynek přiznala, že podobné účesy také nosily. „Já nevím, co to bylo za módu! Ale je fakt, že nás bylo hodně,“ uznala herečka, kterou mohou diváci aktuálně vidět v seriálu Sestřičky.

U účesu sice Patricie nezůstala, u lásky ke psům ale ano. Doma má dva parťáky z útulku. Psi bez domova podporuje i jinak, několik let už vydává psí kalendář Psí život. Peníze z něj jdou právě na podporu útulků a péči o čtyřnohé mazlíčky.

Témata: Patricie Solaříková Psi