Maminka na plný úvazek Bagárová: S Ruminkou to začíná být…

Monika Bagárová s dcerou a partnerem. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. února 2021 16:16

Zatímco partner kvůli práci často opouští Česko, tak Monika Bagárová je maminkou na plný úvazek. S dcerou tedy tráví většinu času, proto si všímá toho, jak jí roste před očima. Co se v poslední době změnilo?

U Moniky Bagárové jsou chvíle, kdy se sejde celá tříčlenná rodina, poměrně vzácné, protože zaměstnání jejího partnera, který zápasí pod hlavičkou UFC, vyžaduje cestování prakticky po celém světě.

Makhmud Muradov byl ostatně pryč relativně nedávno, teď už je ale zcela zdráv zpátky doma v České republice. Známá zpěvačka se tak mohla pochlubit fotografií s ním i dcerou na instagramovém profilu.

„Začíná to být s Ruminkou docela sranda, stále v pohybu pořad něco vymýšlí, leze, hází dlouhý pohledy do očí, opakuje, směje se a při přebalování musím být extrémně rychlá, protože se otáčí a je stále na útěku,“ svěřila se maminka na plný úvazek.

Pohybově nadaný je ostatně i její tatínek, není tedy divu. „Řekla bych, že o zábavu máme postaráno,“ dodala Bagárová směrem k dceři, která na jaře oslaví první narozeniny.

Témata: Monika Bagárová