František Nedvěd: NOVÉ INFORMACE o boji s rakovinou!

František Nedvěd

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. února 2021 11:44

František Nedvěd už nějaký čas svádí boj s rakovinou, doposud ale nebylo zřejmé, zdali léčba postupuje dobrým směrem. Až nyní se objevily nové informace. Jak na tom slavný písničkář je?

Jsou to téměř už dva měsíce, co František Nedvěd přiznal, že podstupuje chemoterapie, protože mu lékaři byla diagnostikována rakovina. Po vánočních fázích nastoupil na další fázi léčby.

Zatímco úvodní dvě terapie zvládal podle svých slov dobře, třetí „chemo“ už označil za nepříjemnou. „Bylo mi špatně, teď už je mi ale zase dobře,“ řekl webu blesk.cz s tím, že léčba bude nyní pokračovat jinak.

Písničkáře a člena slavné bratrské dvojice to pochopitelně těší, protože by se mělo jednat o k tělu šetrnější způsob léčby. „Pokračuju v léčbě radioterapií, to už mi moc nevadí, je to o dost lepší,“ konstatoval.

Nedvěd se snaží mít dobrou náladu, což jedním z vyjádření prokázal již dříve. „Jakmile mi to objevili, tak se zakázalo zpívat. Beru to jako znamení, že když nemůžu zpívat já, tak nesmí nikdo. Takže očekávám, že jakmile se opatření uvolní, tak se mi hlas vyléčí a budu moci pokračovat ve své práci,“ nechal se slyšet.

Témata: František Nedvěd