Miroslav Donutil a Jan Kraus se dobře bavili: Schytal to Paroubek i Babiš!

Miroslav Donutil u Jana Krause

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. února 2021 18:25

Herec Miroslav Donutil slaví 70. narozeniny. Žádné velké oslavy ale vzhledem ke koronavirové situaci a vládním opatřením nechystá. To alespoň uvedl v pořadu Show Jana Krause.

Miroslav Donutil zavítal ke Krausovi na známou červenou pohovku. Jejich rozhovor se točil hlavně kolem kulatých narozenin legendárního herce. Donutil mimo jiné prozradil, co by si přál. Nechce žádné velké dary, jeho přání se týká jen jeho zdraví.

„Já nic nechci, já chci zdraví, mně to úplně stačí. To je takový pocit štěstí, když se člověk v tomto věku ráno probudí a je zdravý,“ vysvětlil herec s tím, že nic víc vlastně nepotřebuje. Zároveň přiznal, že žádnou oslavu ani neplánuje.

V té souvislosti se ale tvrdě navezl do někdejšího premiéra Jiřího Paroubka, který patřil k účastníkům nedávné nechvalně známé párty v Teplicích. Donutil žertoval, že kdyby nějakou oslavu chystal, bylo by to právě v onom teplickém hotelu.

Kraus se toho chytil a navázal na jeho myšlenku. „V Teplicích je ideální hotel, kluci to tam už vytopili,“ začal Kraus. „Do oken dáme staniol...“ zažertoval. A Donutil se ihned přidal. „A pozveme Jirku Paroubka,“ smál se oslavenec.

Kromě Paroubka se ale stal terčem Donutila a Krause i současný šéf vlády. Donutil totiž v show mluvil také o tom, že i v této době stihl natočit dva filmy. A když se ho jedna redaktorka zeptala, kdy bude premiéra odpověděl jí prý: „Kdy buďe premiéra? Zepťejte se premiéra.“ Tím ale neskončil. Dodal totiž, že premiér by řekl, že premiéra „samozřejmě buďe, ale kdy buďe něvím“. „To neví nikdo,“ přidal se k Donutilovi Jan Kraus.

Témata: Miroslav Donutil Jan Kraus Jiří Paroubek Andrej Babiš