Artur Štaidl: Víme, kdo mu má nahradit rodiče?!

Artur Štaidl před mnoha lety s maminkou Ivetou.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. února 2021 12:53 | Aktualizováno: 5. února 2021 22:04

Artur Štaidl už je sice dospělý, přesto se řeší, jak po smrti hlavy rodiny zafungují vazby mezi příbuzenstvem. Dočká se syn dvou slavných umělců podpory ze strany nevlastních sourozenců?

Když o víkendu přišla smutná zpráva o úmrtí Ladislava Štaidla (†75), který svedl neúspěšný boj s koronavirou infekcí, ve spoustě kondolencí nechyběla zmínka o nejmladším synovi slavného hudebníka.

Artur Štaidl už je sice dospělý, přesto se v médiích – a to nejenom v Česku – řeší, kdo nad ním teď bude držet ochrannou ruku. Už v roce 2014 si totiž vzala život i jeho maminka Iveta Bartošová (†48).

Podle magazínu Plus 7 dní se muzikant snažil svého synka začlenit i mezi své starší potomky, které měl s exmanželkou. Právě jeden ze sourozenců by se prý měl nevlastního bratra ujmout.

„Právě nejstarší bratr Jiří, vystudovaný právník, by měl být tím, kterého Artur bere jako svého druhého otce. Spolu s bratrem Janem by měli být nejmladšímu Štaidlovu synovi oporou nejen v těchto smutných dnech, ale i v dalším životě,“ píše web magazínu.  

Témata: Iveta Bartošová