Jaromír Jágr: Táhne mu na padesát! Nejvyšší čas skončit?

Jaromír Jágr 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. února 2021 10:56

Možná víte, že právě na únor připadají narozeniny Jaromíra Jágra, za rok to budou již kulaté padesáté. Proto se nabízí otázka, jestli není nejvyšší čas skončit s hokejem. Jak to v tomhle ohledu vypadá?

Jaromír Jágr už má svůj věk, přespříští týden oslaví 49. narozeniny. Přesto jej nadále můžete vídat na ledě v profesionálních soutěží. Zatím se tedy mýlili všichni ti, kdo si mysleli, že pověsí brusle na hřebík a bude se věnovat osobnímu životu.

V něm přitom loňském roce došlo k dalšímu zvratu. Poté, co byl po rozchodu s Veronikou Kopřivovou nějaký čas nezadaný, si našel novou přítelkyni Dominiku. Výrazně mladší přítelkyně se však musí smířit s jednou věcí.

Legendární útočník totiž nadále označuje hokej za první volbu, naposledy tak učinil na svém instagramovém profilu. „Jdu znovu na to, dneska další zápas. A to mě čeká tento týden ještě čtyřikrát,“ napsal na instagramovém profilu.

Jágr naposledy naskočil na led ve středu na stadionu ve Vrchlabí. Domácí tým jeho kladenské Rytíře porazil 4:2 a je v tabulce první. Kladno lehce zaostává a je třetí.

Témata: Jaromír Jágr