Jakub Vágner leží v nemocnici: Vysoké horečky, zvrat během 30 minut!

Jakub Vágner skončil v nemocnici. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. února 2021 10:15 | Aktualizováno: 4. února 2021 22:00

Jakub Vágner se vrátil za zahraničí do Česka, do skoku mu ale rozhodně není. Je to spíš přesně naopak, protože sympatický rybář skončil na nemocničním lůžku. Je snad na vině koronavirus?

Jakub Vágner si život bez cestování do exotických destinací neumí představit ani v době koronaviru. Sám si však z Afriky přivezl úplně jinou infekci, o které informoval v krátkém videu na facebookovém profilu. Fanouškům se ozval z nemocničního lůžka.

Nejslavnější český rybář si dle svých slov představoval návrat do rodné země jinak. Po čtyřech dnech doma se mu náhle přitížilo. „V průběhu třiceti minut jsem se dostal ze stavu úplně v pohodě do stavu čtyřicítky horečky,“ prozradil.

Vágner kvůli dřívějším zkušenostem hned věděl, o co se jedná. „Zase jsem si přivezl malárii. Vyhýbal jsem se jí teď dlouhé roky. Ale celkem jsem ji měl už sedmkrát,“ svěřil se syn slavného hudebníka.

S nemocí se tedy potýká již poosmé. „Jsem na Bulovce a nic moc, musím říct. Už mám druhý den nasazená antimalarika. Pořád mám teploty přes 39, pak to na chvíli spadne a pak je vám zase na umření. Klasická malárie,“ konstatoval Vágner.

Témata: Jakub Vágner