Agáta Prachařová se s tím nepáře! Co si myslí o hnusných pomluvách?

Agáta Prachařová 13

Autor: Hrušková, stars24.cz

22. března 2018 12:04

Agáta Prachařová se nedávno ukázala znovu na přehlídkovém mole. Pouze půl roku po porodu už předváděla plavky a to je velká odvaha. Její postavu by jí mohla každá maminka od dvou dětí závidět, přesto se ale najdou lidi, kteří posílají modelce nevhodné vzkazy a nadávají jí za to, jak vypadá

Modelka schytala kritiku především za celulitidu, povislou kůži a velmi bílou pokožku. Vzhledem k zimnímu období je pochopitelné, že není opálená. Jak se k celé věci postavila? Jako vždy s nadhledem. „Bylo mi to samozřejmě líto. A to i toho, že jsem sice hodně cvičila, ale nestrávila víc času v solárku. I já musím uznat, že pohled na ty bílé nohy není úplně krásný. Tak kvůli tomu pojedeme na čtrnáct dní do Dubaje. Tam se vypláču a opálím," uvedla Prachařová Super.cz.

Její manžel je však s jejím vzhledem spokojený a naopak si se diví, proč Agáta nejí víc. „Ale svlíkat se budu vesele dál. Jasně, že když kojíte dvě děti, tak ty prsa máte trochu jinde, než by měly být. Ale jinak si myslím, že to nebylo tak hrozné. Někomu se to nelíbilo, ale co mi psaly matky, tak by se mnou všechny měnily. A to je pro mne důležité," dodala.

I v mnoha médiích modelce vzkazovali, aby raději zůstala doma u dětí a na módní přehlídky se nevracela. „Nevím, co k tomu říct. A opravdu to nebylo tak hrozné, jak to kvůli špatnému světlu vyšlo na fotkách," sdělila modelka.

Témata: Agáta Hanychová