Dalibor Janda po vážné operaci: Ještě měsíc to musí vydržet!

Dalibor Janda 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. února 2021 20:25

Dalibor Janda si úvodní týdny nového kalendářního týdne představoval bezpochyby jinak, naštěstí už může konstatovat, že je snad z nejhoršího venku. Ještě měsíc se ale musí držet při zemi.

Dalibor Janda nebude na začátek roku s letopočtem 2021 vzpomínat v dobrém, kvůli náhlým zdravotním problémům se srdcem se ocitl na operačním sále. Fanouškům už se ale před pár dny ozval z domova, protože z nemocnice byl již propuštěn.

To ale pochopitelně neznamená, že je ze všeho venku. Trojnásobný Zlatý slavík na sebe dál musí dávat pozor. Podle jeho slov pro pořad ShowTime se ale cítí dobře, chodí na procházky a zkouší, co si může dovolit.

O charismatického zpěváka se starají manželka a dcera. „Normálně chodím, žiji, akorát se musím šetřit. Byl jsem na první kontrole, proběhla dobře,“ prozradil Janda. Fanoušky ale pochopitelně zajímá, jak to teď má s hudbou.

„Momentálně na kytaru moc nesahám, spíš potřebuji relax a občas si pustím veselohru a nějakou srandu. Teď musím ten měsíc vydržet v karanténě, abych byl v pohodě,“ dodal Janda.

Témata: Dalibor Janda